Wednesday, 31 October 2012

'GIVEAWAY BORDER LACE'


First time aku join give away..

Kepada sesiapa yang tengah cari idea nak buat engagement and wedding preparation, you oulls boleh terjah blog [Nisa] nie.. Banyak info2 dan idea-idea  menarik you oullss boleh dapat.. Blog dia memang best untuk buat rujukan untuk B2B macam aku jugak..

Nisa jugak ambil tempahan untuk buat veil dan hand bouquet.. Hand bouquet dia cantik sangat!!! Memang creative dan lain dari yang lain

Nisa ada buat giveaway.. Kalau you oulls nak join , click pic header yang comel kat atas tu …
Giveaway bermula dari 29/10/2012 - 5/11/2012 .. Cepat2 joinn!!!
Hadiah dia best sangat, kalau menang dapat 2 Meter Border Lace bernilai RM100
Kalau dapat kan best, boleh guna untuk wedding nanti (^___^)..


Peace2 kacang peas!!

3 comments:

Nisa Dawi said...

hai, time kasih join..=)
good luck dear...

sarahhernyzar said...

gudluck darla. :)
all the best ya

filza fakhrul said...

thanks dear :)
first time join nie hehehe..