Friday, 5 October 2012

Secret Recipes lagi..

Minggu lepas aku dapat gaji lebih sikit, then aku terus ajak Superman makan sedap.. Aku suruh dia pilih nak makan dekat mana?? Terus dia bawak aku pergi Secret Recipes ***terus tempat mahal dia pilih, mentang-mentang aku yang belanjer J*** So, aku layankan jerla, bukan selalu kan nak makan sedap-sedap.. Haritu aku tak  rasa nak makan berat2 sangat pasal petang tu aku dah makan dulu.. Aku just order lite-lite jer **iyolahtu filza** Aku teringin nak makan lasagna, belek punyer belek menu dia nasib baik ada.. Tak pernah try lagi.. Tengok gambar macam lazat hingga menjilat tangan jer J

Aku suruh Superman pilih nak makan apa, dia tak pilih lain dah.. Chicken Parmagiana trusss!!! Memang sedap dan mengenyangkan pasal cukup karbohidrat, protein, vitamin C dan sebagainyer…Aku suka sos dia sedap, macam sos spaghetti **kau semua sedap filza ooiii**
Harga dia RM17.50 kot.. Lebih kurang lar, pasal tak berapa ingat..

Akhirnya, impian nak makan lasagna terlaksana.. Lasagna kat sini dia serve sekali dengan roti seketul.. Aku ambil beef.. Memang best pasal fresh baru keluar dari oven, sedap makan panas-panas.. **sila abaikan minyak yang bakal menjadi lemak bila masuk badan aku tu  huhuhu!!!***
Harga RM 14.50 jer.. Sedap dan puas hati sangat-sangat.. Lenkali boleh repeat lagi..

For drink, aku ambil Root Beer, dah lama tak minum air nie.. Harga RM4, kalau tambah aiskrim RM7, mahal giler tambah aiskrim terus dia cas RM3.. Baik aku pergi beli aiskrim sendiri hihihi!! Superman ambil Espresso Milkshake, rasa boleh tahan lar, tapi macam tak berapa manis.. At the top of Espresso diorang letak chocholate chips… Harga RM 7.50 kot..

Lepas dah tersandar kekenyangan, aku tanyer Superman..
Aku : “U, nak kek tak???”
Superman : “Taknak lar, dah kenyang”
Aku : “tapi I nak hihihi!! nak coklat strawberry”
Superman : T_T  ~~dalam hati redha jer dapat tunang kuat mentekedarah~~

**terus dia order kan hehehe.. thanks sayang**

Memang marvelous lar kek nie, Superman cakap dia kenyang kan, tapi dia yang makan banyak
hehehe.. Takper2 sharing is caring..
Suka lar tu orang belanjer dia makan..
Next time Superman belanjer pulak ok.. Teringin nak makan Nandos or Meatball Ikea..
Huhuhu!!
**gila pucat muka aku time nie, penat baru balik kerja**


Peace2 kacang peas!!

1 comment:

Ziera Clara Basar said...

So sweet..sedapnye should try